Klittenband voor particulier- en zakelijk kleinverbruik
Sluit venster
Sluit venster
Sluit venster
De klittenband leverancier - de grootste in Europa!
Over 30 years
of professional experience
Overige productgroepen: Zelfklevende Tapes (gbntapes.nl)
 
Bel onsBel ons 0031 (0)88 5450722 Bel ons voor een vrijblijvend(e) deskundig advies, afspraak of offerte

Klittenband - Back to Back haak-lus

Selecteer hier de gewenste breedte, kleur en hoeveelheid voor een vrijblijvende offerte:

Back to Back haak/lus is een samengesteld klittenbandproduct dat bestaat uit haakband std en lusband std. Tijdens het productieproces worden de beide delen middels een hotmelt kleeflaag permanent, rug aan rug, met elkaar verbonden. Op deze wijze ontstaat een product dat uitermate geschikt is voor allerhande bundeltoepassingen. De combinatie is door de samensmelting van de twee afzonderlijke delen ijzersterk en heeft een levensduur van 10.000 openingen (en sluitingen).
Back to Back haak/lus is, evenals de afzonderlijke delen, vervaardigd uit 100% polyamide.

Toepassingsvoorbeelden: algemeen toepasbaar voor het bundelen van producten (kabels, leidingen etc.). Dit product kan tevens gebruikt worden om als tussenligger te dienen voor producten waarop enerzijds lusband en anderzijds haakband is aangebracht. Hiermee kan bewerkstelligd worden dat de beide productdelen verder uit elkaar komen te liggen. Voor omgevingen waar vocht- en uv straling een rol spelen kunt u het beste gebruik maken van back_to_back h-l pstr. Indien u een soepelere versie nodig heeft voor bundeltoepassingen kunt u bijvoorbeeld kiezen voor back_to_back mushroom-velours.

Meest toegepaste tegenpolen: geen. Back to Back haak/lus is een op zichzelf staand klittenbandproduct dat geen tegenpool behoeft. Voor sommige, zeer specifieke, toepassingen kan het als tussenligger toegepast worden in combinatie met: lusband hlt & haakband hlt, lusband acr & haakband acr, lusband hf & haakband hf, evenals met alle andere productparen uit de haak- en lusband reeks.

Breedte:
Kleur:
Kleur:
Kleur:
Kleur:
Kleur:
Kleur:
Kleur:
Kleur:
Kleur:
Kleur:
Aantal:
De klittenband leverancier - de grootste in Europa! Bedankt dat u gekozen hebt voor DynaLok Klittenband Wilt u doorgaan als zakelijk of particulier gebruiker?

Klittenband & Tapes voor Particulier Verbruik
Klittenband & Tapes voor Zakelijk Kleinverbruik(minder dan 100 meter)
Klittenband voor Zakelijk Grootverbruik(vanaf 100 meter)