Klittenband voor particulier- en zakelijk kleinverbruik
Sluit venster
Sluit venster
Sluit venster
De klittenband leverancier - de grootste in Europa!
Over 30 years
of professional experience
Overige productgroepen: Zelfklevende Tapes (gbntapes.nl)
 
Bel onsBel ons 0031 (0)88 5450722 Bel ons voor een vrijblijvend(e) deskundig advies, afspraak of offerte

Klittenband - Coins (rondjes) haak

Selecteer hier de gewenste breedte, kleur en hoeveelheid voor een vrijblijvende offerte:

Standaard haakband coins zijn rondjes die worden gestanst uit haakband std. Deze coins zijn niet zelfklevend (voor de zelfklevende variant zie bijvoorbeeld: coin haak hlt) en hebben, afgezien van hun vorm, exact dezelfde eigenschappen als haakband std. Dit product is niet voorzien van weefkanten, aangezien deze tijdens het stansproces verloren gaan. In geval van standaard (niet zelfklevende) coins wordt het band niet helemaal doorgestanst. Hierdoor blijven de coins op enkele punten vastzitten en zijn ze met de vinger éénvoudig uit de rol te drukken.

De werking van alle soorten klittenband is in feite gebaseerd op hetzelfde principe, namelijk: het in elkaar grijpen van een groot aantal microscopisch kleine haakjes in een even groot aantal microscopisch kleine lusjes. Van de beide tegenpolen is haakband relatief gezien de hardste zijde.

Toepassingsvoorbeelden: algemeen toepasbaar voor het maken van hersluitbare verbindingen, waarbij op de te verbinden producten weinig ruimte beschikbaar is danwel waarbij een geringe (lokale) onderlinge hechtkracht gewenst of voldoende is. Standaard lus coins zijn bedoeld voor verwerking met behulp van de naaimachine.

Meest toegepaste tegenpolen*: coin lus, coin lus hlt, coin lus acr. Daarnaast is dit product combineerbaar met alle producten uit de lus- en veloursband reeks.

*Voor een correcte werking van klittenband heeft u 2 afzonderlijke producten nodig.

Breedte:
Kleur:
Kleur:
Kleur:
Kleur:
Kleur:
Kleur:
Kleur:
Aantal:
De klittenband leverancier - de grootste in Europa! Bedankt dat u gekozen hebt voor DynaLok Klittenband Wilt u doorgaan als zakelijk of particulier gebruiker?

Klittenband & Tapes voor Particulier Verbruik
Klittenband & Tapes voor Zakelijk Kleinverbruik(minder dan 100 meter)
Klittenband voor Zakelijk Grootverbruik(vanaf 100 meter)