Klik hier voor particulier- en zakelijk kleinverbruik
Sluit venster
Sluit venster
Sluit venster
De klittenband leverancier - de grootste in Europa!
Klittenband voor duizend en één toepassingen
Deskundig advies, snelle levering, scherpe prijzen
Overige productgroepen: Zelfklevende Tapes | TieWraps | Krimpkous
 

Klittenband - Coins (rondjes) haak vlamvertragend

Selecteer hier de gewenste breedte, kleur en hoeveelheid voor een vrijblijvende offerte:

De coin haak vlamvertragend (coin haak fr) bestaat uit een coin haak, voorzien van een vlamvertragende coating. Direct na het productieproces wordt haakband std, dat de basis vormt voor dit product, ondergedompeld in een speciaal bad waaraan het zijn vlamvertragende eigenschappen ontleent.

Met uitzondering van de vlamvertragende eigenschappen is deze coin identiek aan de coin haak. Zo heeft de coin (in combinatie met een coin uit de lus serie) een openingscyclus van 10.000 openingen (en sluitingen) en ontbreken de weefkanten.

In geval van standaard (niet zelfklevende) coins wordt het band niet helemaal doorgestanst. Hierdoor blijven de coins op enkele punten vastzitten en zijn ze met de vinger éénvoudig uit de rol te drukken.

Ook hier is de werking weer gebaseerd op een groot aantal microscopisch kleine haakjes welke aangrijpen in een even groot aantal microscopisch kleine lusjes.

Toepassingsvoorbeelden: vliegtuigindustrie, formule-1, brandwerende kleding, brandwerende theaterdoeken etc. Dit product is bedoeld voor verwerking met behulp van de naaimachine.

Meest toegepaste tegenpolen*: coin lus fr, lusband fr, lusband fra.

*Voor een correcte werking van klittenband heeft u 2 afzonderlijke producten nodig.

Breedte:
Kleur:
Kleur:
Kleur:
Kleur:
Kleur:
Kleur:
Kleur:
Aantal:
De klittenband leverancier - de grootste in Europa! Bedankt dat u gekozen hebt voor DynaLok Klittenband Wilt u doorgaan als zakelijk of particulier gebruiker?

Particulier verbruik
Zakelijk kleinverbruik(minder dan 200 meter)
Zakelijk grootverbruik(vanaf 200 meter)