Klik hier voor particulier- en zakelijk kleinverbruik
Sluit venster
Sluit venster
Sluit venster
De klittenband leverancier - de grootste in Europa!
Klittenband voor duizend en één toepassingen
Deskundig advies, snelle levering, scherpe prijzen
Overige productgroepen: Zelfklevende Tapes | TieWraps | Krimpkous | Batterijen
 

Klittenband - Coins (rondjes) haak zelfklevend v.v. acryl kleeflaag

Selecteer hier de gewenste breedte, kleur en hoeveelheid voor een vrijblijvende offerte:

De coin haak zelfklevend, voorzien van acrylbelijming (coin haak acr ), bestaat uit een coin haak waarvan de rugzijde is voorzien van een kleeflaag op acrylbasis. In geval van zelfklevende coins wordt het band tot op de schutlaag (een afdeklaag van siliconenpapier) doorgestanst. Vervolgens wordt het restmateriaal van de rol verwijderd waardoor een schutlaag met alleen coins overblijft.

Het voordeel van acrylbelijming t.o.v. hotmeltbelijming is de bestendigheid tegen de meest voorkomende weekmakers (zoals verwerkt in flexibel pvc). Deze kleeflaag hecht op nagenoeg iedere ondergrond, is te gebruiken bij temperaturen tussen -40° tot + 110° Celsius en heeft een hoge bestendigheid tegen UV straling. Kleeflagen op acrylbasis zijn niet waterproof, wel vochtbestendig.

Voor toepassing op ondergronden welke weekmakervrij zijn en waarbij de kleeflaag niet wordt blootgesteld aan UV straling adviseren wij haak-coins zelfklevend voorzien van hotmeltbelijming (coin haak acr), dit in verband met de hogere aanvangskleefkracht en de kortere uithardingstijd.

Aanbrenginstructie: teneinde de specificatiewaarden te bereiken is het belangrijk de ondergrond vuil-, stof- en vetvrij te maken. De kleeflaag dient op de ondergrond aangebracht te worden bij kamertemperatuur en dient vervolgens 72 uur uit te harden (dit eveneens bij kamertemperatuur) alvorens het band kan worden belast en/of aan andere temperaturen wordt blootgesteld. Het afwijken van de instructie zal er toe leiden dat de resultaten niet conform specificaties zijn.

Toepassingsvoorbeelden: algemeen toepasbaar voor het maken van hersluitbare verbindingen, waarbij op de te verbinden producten weinig ruimte beschikbaar is danwel waarbij een geringe (lokale) onderlinge hechtkracht gewenst of voldoende is. Geschikt voor toepassing op nagenoeg iedere ondergrond, ook voor ondergronden welke weekmakers bevatten.

Meest toegepaste tegenpolen*: coin lus, coin lus hlt, coin lus acr. Daarnaast is dit product combineerbaar met alle producten uit de lus- en veloursband reeks.

*Voor een correcte werking van klittenband heeft u 2 afzonderlijke producten nodig.

Breedte:
Kleur:
Kleur:
Kleur:
Kleur:
Kleur:
Kleur:
Kleur:
Kleur:
Kleur:
Kleur:
Kleur:
Aantal:
Kies één van onderstaande opties om direct naar het juiste onderdeel van de site te gaan: