Klik hier voor particulier- en zakelijk kleinverbruik
Sluit venster
Sluit venster
Sluit venster
De klittenband leverancier - de grootste in Europa!
Klittenband voor duizend en één toepassingen
Deskundig advies, snelle levering, scherpe prijzen
Overige productgroepen: Zelfklevende Tapes | TieWraps | Krimpkous
 

Klittenband - Coins (rondjes) lus

Selecteer hier de gewenste breedte, kleur en hoeveelheid voor een vrijblijvende offerte:

Standaard Lusband coins zijn rondjes die worden gestanst uit lusband std. Deze coins zijn niet zelfklevend (voor de zelfklevende variant zie bijvoorbeeld: coin lus hlt) en hebben, afgezien van hun vorm, exact dezelfde eigenschappen als lusband std. Dit product is niet voorzien van weefkanten, aangezien deze tijdens het stansproces verloren gaan. In geval van standaard (niet zelfklevende) coins wordt het band niet helemaal doorgestanst. Hierdoor blijven de coins op enkele punten vastzitten en zijn ze met de vinger éénvoudig uit de rol te drukken.

De werking van alle soorten klittenband is in feite gebaseerd op hetzelfde principe, namelijk: het in elkaar grijpen van een groot aantal microscopisch kleine haakjes in een even groot aantal microscopisch kleine lusjes. Van de beide tegenpolen is lusband relatief gezien de zachtste zijde.

Toepassingsvoorbeelden: algemeen toepasbaar voor het maken van hersluitbare verbindingen, waarbij op de te verbinden producten weinig ruimte beschikbaar is danwel waarbij een geringe (lokale) onderlinge hechtkracht gewenst of voldoende is. Standaard lus coins zijn bedoeld voor verwerking met behulp van de naaimachine.

Meest toegepaste tegenpolen*: coin haak, coin haak hlt, coin haak acr. Daarnaast is dit product combineerbaar met alle producten uit de haakband reeks.

*Voor een correcte werking van klittenband heeft u 2 afzonderlijke producten nodig.

Breedte:
Kleur:
Kleur:
Kleur:
Kleur:
Kleur:
Kleur:
Kleur:
Aantal:
De klittenband leverancier - de grootste in Europa! Bedankt dat u gekozen hebt voor DynaLok Klittenband Wilt u doorgaan als zakelijk of particulier gebruiker?

Particulier verbruik
Zakelijk kleinverbruik(minder dan 200 meter)
Zakelijk grootverbruik(vanaf 200 meter)