Klik hier voor particulier- en zakelijk kleinverbruik
Sluit venster
Sluit venster
Sluit venster
De klittenband leverancier - de grootste in Europa!
Klittenband voor duizend en één toepassingen
Deskundig advies, snelle levering, scherpe prijzen
Overige productgroepen: Zelfklevende Tapes | TieWraps | Krimpkous
 

Klittenband - Haakband polyester hoogfrequent lasbaar (reactiveerbaar)

Selecteer hier de gewenste breedte, kleur en hoeveelheid voor een vrijblijvende offerte:

Haakband (Polyester) zelfklevend, voorzien van een hf reactiveerbare kleeflaag (haakband pstr hf), bestaat uit haakband pstr waarvan de rugzijde is voorzien van een kleeflaag die middels hoogfrequente geluidsgolven, oplosmiddel of hitte gereactiveerd kan worden.

Voor hoogfrequent lassen dient u de beschikking te hebben over speciale apparatuur. Door de hoogfrequente geluidsgolven worden de moleculen in beweging gebracht waardoor hitte ontstaat en de kleeflaag gereactiveerd wordt.
Dezelfde kleeflaag is tevens te reactiveren met behulp van solvents (aceton, m.e.k. etc.) en door hitte (100 graden Celsius).
Controleer vooraf dat dit product combineerbaar is met de ondergrond waarop u het product wilt aanbrengen.

Polyester haakband heeft een hoge vocht- en UV bestendigheid. De hf kleeflaag heeft eveneens een hoge vocht- en een redelijke UV straling bestendigheid. Bovendien is de kleeflaag geschikt om aan te brengen op ondergronden welke weekmakers bevatten

Lijmsoorten beschikken over eigenschappen die onderling sterk kunnen verschillen. Specifieke eigenschappen van de hf reactiveerbare kleeflaag zijn ondermeer:

* korte verwerkingstijd. Enkele minuten na verwerking kan de kleeflaag belast worden.
* temperatuursbereik: -30° tot + 80° Celsius
* zeer hoge vochtbestendigheid
* hoge UV straling bestendigheid
* toepasbaar op ondergronden welke weekmakers bevatten

Aanbrenginstructie: maak de ondergrond vuil-, stof- en vetvrij. Gebruik één van de hierboven omschreven aanbrengmethodes. Enkele minuten na het aanbrengen van de kleeflaag is het product gereed voor gebruik.

Toepassingsvoorbeelden: zeer breed toepasbaar voor het maken van hersluitbare verbindingen in situaties waar het product direct na het aanbrengen gebruikt dient te worden (zonder uithardingstijd). Toepasbaar op ondergronden die weekmakers bevatten zoals tentzeilen, vrachtwagenzeilen etc. in vochtige omgevingen waarbij band en/of kleeflaag worden blootgesteld aan UV straling.

Meest toegepaste tegenpolen*: lusband pstr, lusband pstr hlt, lusband pstr acr, lusband pstr as, lusband pstr ats, lusband pstr hf

*Voor een correcte werking van klittenband heeft u 2 afzonderlijke producten nodig.

Breedte:
Kleur:
Kleur:
Kleur:
Kleur:
Kleur:
Kleur:
Kleur:
Kleur:
Aantal:
De klittenband leverancier - de grootste in Europa! Bedankt dat u gekozen hebt voor DynaLok Klittenband Wilt u doorgaan als zakelijk of particulier gebruiker?

Particulier verbruik
Zakelijk kleinverbruik(minder dan 200 meter)
Zakelijk grootverbruik(vanaf 200 meter)