Klik hier voor particulier- en zakelijk kleinverbruik
Sluit venster
Sluit venster
Sluit venster
De klittenband leverancier - de grootste in Europa!
Klittenband voor duizend en één toepassingen
Deskundig advies, snelle levering, scherpe prijzen
Overige productgroepen: Zelfklevende Tapes | TieWraps | Krimpkous | Batterijen
 

Klittenband - Haakband zelfklevend v.v. acryl kleeflaag

Selecteer hier de gewenste breedte, kleur en hoeveelheid voor een vrijblijvende offerte:

Haakband zelfklevend, voorzien van acrylbelijming (haakband acr), bestaat uit haakband std waarvan de rugzijde is voorzien van een kleeflaag op acrylbasis. De kleeflaag wordt middels een fingerlift schutlaag afgedekt (breder dan het band, waardoor deze zich makkelijk laat verwijderen). Na verwijdering van de schutlaag is het band gereed voor gebruik.

Het voordeel van acrylbelijming t.o.v. hotmeltbelijming is de bestendigheid tegen de meest voorkomende weekmakers (zoals verwerkt in flexibel pvc). Deze kleeflaag hecht op nagenoeg iedere ondergrond, is te gebruiken bij temperaturen tussen -40° tot + 110° Celsius en heeft een hoge bestendigheid tegen UV straling. Kleeflagen op acrylbasis zijn niet waterproof, wel vochtbestendig.

Voor toepassing op ondergronden welke weekmakervrij zijn en waarbij de kleeflaag niet wordt blootgesteld aan UV straling adviseren wij haakband zelfklevend voorzien van hotmeltbelijming (haakband hlt), dit in verband met de hogere aanvangskleefkracht en de kortere uithardingstijd.

Aanbrenginstructie: teneinde de specificatiewaarden te bereiken is het belangrijk de ondergrond vuil-, stof- en vetvrij te maken. De kleeflaag dient op de ondergrond aangebracht te worden bij kamertemperatuur en dient vervolgens 72 uur uit te harden (dit eveneens bij kamertemperatuur) alvorens het band kan worden belast en/of aan andere temperaturen wordt blootgesteld. Het afwijken van de instructie zal er toe leiden dat de resultaten niet conform specificaties zijn.

Toepassingsvoorbeelden: het creëren van hersluitbare verbindingen op basis van ondergronden welke weekmakers bevatten en/of waarbij de kleeflaag is blootgesteld aan UV straling.

Meest toegepaste tegenpolen*: lusband std, lusband hlt, lusband acr, lusband as, lusband ats

*Voor een correcte werking van klittenband heeft u 2 afzonderlijke producten nodig.

Breedte:
Kleur:
Kleur:
Kleur:
Kleur:
Kleur:
Kleur:
Kleur:
Kleur:
Aantal:
Kies één van onderstaande opties om direct naar het juiste onderdeel van de site te gaan: