Klik hier voor particulier- en zakelijk kleinverbruik
Sluit venster
Sluit venster
Sluit venster
De klittenband leverancier - de grootste in Europa!
Klittenband voor duizend en één toepassingen
Deskundig advies, snelle levering, scherpe prijzen
Overige productgroepen: Zelfklevende Tapes | TieWraps | Krimpkous
 

Klittenband - Lusband unbrushed

Selecteer hier de gewenste breedte, kleur en hoeveelheid voor een vrijblijvende offerte:

Lusband unbrushed (standaard naaibaar) wordt, evenals lusband std, door middel van een weefproces vervaardigd uit 100% polyamide. Groot verschil met alle andere soorten lusband, die op deze site vermeld zijn, is dat lusband unbrushed na het weven NIET wordt geborsteld. Het borstelen zorgt ervoor dat de lussen kriskras door elkaar komen te liggen, waardoor de kans groter wordt dat ze hun tegenpool ontmoeten.
Bij lusband unbrushed wordt het borstelen achterwege gelaten, waardoor het band een mooier uiterlijk krijgt met als neveneffect een lagere hechtkracht wanneer het wordt toegepast in combinatie met bijvoorbeeld haakband std.
Lusband unbrushed is aan weerzijde voorzien van een weefkant (platte kant) om éénvoudige verwerking met behulp van de naaimachine mogelijk te maken. De levensduur van lusband unbrushed, in combinatie met haakband std, bedraagt 10.000 openingen (en sluitingen).

De werking van alle soorten klittenband is in feite gebaseerd op hetzelfde principe, namelijk: het in elkaar grijpen van een groot aantal microscopisch kleine haakjes in een even groot aantal microscopisch kleine lusjes. Van de beide tegenpolen is lusband relatief gezien de zachtste zijde

Toepassingsvoorbeelden: algemeen toepasbaar d.m.v. verwerking m.b.v. de naaimachine in situaties waarbij het uiterlijk van het band een rol speelt en/of waarbij een lagere hechtkracht gewenst is dan de hechtkracht tussen lusband std en bijvoorbeeld haakband std.

Meest toegepaste tegenpolen*: haakband std, haakband hlt, haakband acr, haakband as, haakband ats

*Voor een correcte werking van klittenband heeft u 2 afzonderlijke producten nodig.

Breedte:
Kleur:
Kleur:
Kleur:
Kleur:
Aantal:
De klittenband leverancier - de grootste in Europa! Bedankt dat u gekozen hebt voor DynaLok Klittenband Wilt u doorgaan als zakelijk of particulier gebruiker?

Particulier verbruik
Zakelijk kleinverbruik(minder dan 200 meter)
Zakelijk grootverbruik(vanaf 200 meter)