Klik hier voor particulier- en zakelijk kleinverbruik
Sluit venster
Sluit venster
Sluit venster
De klittenband leverancier - de grootste in Europa!
Klittenband voor duizend en één toepassingen
Deskundig advies, snelle levering, scherpe prijzen
Overige productgroepen: Zelfklevende Tapes | TieWraps | Krimpkous | Batterijen
 

Klittenband - Veloursband economy

Selecteer hier de gewenste breedte, kleur en hoeveelheid voor een vrijblijvende offerte:

Veloursband Economy standaard, niet zelfklevend, wordt met behulp van breimachines vervaardigd uit 100% polyamide. Dit product is vrijwel identiek aan veloursband, met dien verstande dat het gewicht per vierkante meter 200 gram bedraagt (bij veloursband ligt deze waarde op 250). Hierdoor is het band voordeliger terwijl het verder nagenoeg dezelfde eigenschappen heeft. Evenals lusband std vormt veloursband economy de zachte zijde van de klittenband combinatie. Er zijn echter een aantal belangrijke verschillen tussen de beide producten;

-Veloursband heeft een mooiere structuur dan lusband. Het is gladder, dunner en flexibeler. Daarnaast ziet de structuur van veloursband er gelijkmatiger uit dan die van lusband.

-Veloursband is niet voorzien van weefkanten, echter ook zonder weefkanten is het prima met behulp van de naaimachine te verwerken.

-Veloursband (economy standaard) heeft, in combinatie met mushroomband (of alle andere producten uit de mushroombandserie) een veel hogere afschuifweerstand dan de combinatie haak- / lusband.

-De levensduur van de veloursband (economy standaard) in combinatie met mushroom- danwel lusband ligt beduidend lager dan die van de combinatie haak- / lusband. De combinatie veloursband (economy standaard) / mushroomband heeft een levensduur van 100 openingen, terwijl die van de combinatie veloursband (economy standaard) / haakband rond de 300 openingen ligt.

Toepassingsvoorbeelden: zeer breed toepasbaar voor het creëren van hersluitbare verbindingen waarbij uiterlijk van het band een rol speelt en/of een hoge afschuifweerstand gewenst is. Dit band is bedoeld om te worden aangebracht met behulp van de naaimachine danwel om te worden verlijmd door de gebruiker zelf.

Meest toegepaste tegenpolen*: mushroomband, mushroomband hlt, mushroomband acr, haakband std, haakband hlt, haakband acr.

*Voor een correcte werking van klittenband heeft u 2 afzonderlijke producten nodig.

Breedte:
Kleur:
Kleur:
Kleur:
Kleur:
Kleur:
Kleur:
Kleur:
Aantal:
Kies één van onderstaande opties om direct naar het juiste onderdeel van de site te gaan: