Klittenband voor particulier- en zakelijk kleinverbruik
Sluit venster
Sluit venster
Sluit venster
De klittenband leverancier - de grootste in Europa!
Over 30 years
of professional experience
Overige productgroepen: Zelfklevende Tapes (gbntapes.nl)
 
Bel onsBel ons 0031 (0)88 5450722 Bel ons voor een vrijblijvend(e) deskundig advies, afspraak of offerte

Klittenband - Veloursband iron on

Selecteer hier de gewenste breedte, kleur en hoeveelheid voor een vrijblijvende offerte:

Veloursband iron on (opstrijkbaar) wordt met behulp van breimachines vervaardigd uit 100% polyamide. De structuur van veloursband iron on is te vergelijken met die van veloursband econ. Belangrijk verschil is echter dat veloursband iron on voorzien is van een kleeflaag die doormiddel van een strijkijzer, bij 160 graden Celsius, geactiveerd kan worden. Nadat het band is aangebracht kan het gewassen worden bij een temperatuur van 40 graden Celsius hetgeen veloursband iron on maakt tot één van de weinige zelfklevende producten die gewassen kan worden.
Veloursband iron on ligt met een gewicht van 230 gram per vierkant meter tussen veloursband econ (200) en veloursband (250) in. Dit product is, net als alle andere producten uit de veloursbandserie, niet voorzien van weefkanten en heeft een mooie dunne en flexibele structuur.
De levensduur van dit band ligt, in combinatie met bijvoorbeeld mushroomband, op minder dan 100 openingen (en sluitingen).

Toepassingsvoorbeelden: toepasbaar voor het creëren van hersluitbare verbindingen op textielondergronden waarbij het te verwachten aantal openingen de honderd niet overschrijdt. Dit product is na aanbrengen wasbaar op 40 graden en is bedoeld om te worden aangebracht met behulp van een strijkijzer bij een temperatuur van 160 graden Celsius.

Meest toegepaste tegenpolen*: mushroomband, mushroomband hlt, mushroomband acr, haakband std, haakband hlt, haakband acr.

*Voor een correcte werking van klittenband heeft u 2 afzonderlijke producten nodig.

Breedte:
Kleur:
Kleur:
Kleur:
Kleur:
Kleur:
Kleur:
Kleur:
Kleur:
Aantal:
De klittenband leverancier - de grootste in Europa! Bedankt dat u gekozen hebt voor DynaLok Klittenband Wilt u doorgaan als zakelijk of particulier gebruiker?

Klittenband & Tapes voor Particulier Verbruik
Klittenband & Tapes voor Zakelijk Kleinverbruik(minder dan 100 meter)
Klittenband voor Zakelijk Grootverbruik(vanaf 100 meter)