Klik hier voor particulier- en zakelijk kleinverbruik
Sluit venster
Sluit venster
Sluit venster
De klittenband leverancier - de grootste in Europa!
Klittenband voor duizend en één toepassingen
Deskundig advies, snelle levering, scherpe prijzen
Overige productgroepen: Zelfklevende Tapes | TieWraps | Krimpkous | Batterijen
 

Klittenband - Veloursband light

Selecteer hier de gewenste breedte, kleur en hoeveelheid voor een vrijblijvende offerte:

Veloursband light standaard, niet zelfklevend, wordt met behulp van breimachines vervaardigd uit 100% polyamide. Dit product is qua structuur gelijk aan veloursband econ, met dien verstande dat het gewicht per vierkante meter 105 gram bedraagt (bij veloursband econ ligt deze waarde op 200). Hierdoor is het band extra dun en flexibel, terwijl het verder over nagenoeg dezelfde eigenschappen beschikt. Evenals lusband std vormt veloursband light de zachte zijde van de klittenband combinatie. De levensduur van veloursband light ligt, in combinatie met bijvoorbeeld mushroomband op 100 openingen (en sluitingen). Net als alle andere soorten veloursband is veloursband light niet voorzien van weefkanten. Desalniettemin is het band uitstekend geschikt voor verwerking met behulp van de naaimachine.

Toepassingsvoorbeelden: zeer breed toepasbaar voor het creëren van hersluitbare verbindingen waarbij uiterlijk van het band een belangrijke rol speelt. Veloursband light is extra dun, en flexibel. Dit band is bedoeld om te worden aangebracht met behulp van de naaimachine danwel om te worden verlijmd door de gebruiker zelf.

Meest toegepaste tegenpolen*: mushroomband, mushroomband hlt, mushroomband acr, haakband std, haakband hlt, haakband acr.

*Voor een correcte werking van klittenband heeft u 2 afzonderlijke producten nodig.

Breedte:
Kleur:
Kleur:
Kleur:
Kleur:
Kleur:
Kleur:
Kleur:
Aantal:
Kies één van onderstaande opties om direct naar het juiste onderdeel van de site te gaan: