Klittenband voor particulier- en zakelijk kleinverbruik
Sluit venster
Sluit venster
Sluit venster
De klittenband leverancier - de grootste in Europa!
Over 30 years
of professional experience
Overige productgroepen: Zelfklevende Tapes (gbntapes.nl)
 
Bel onsBel ons 0031 (0)88 5450722 Bel ons voor een vrijblijvend(e) deskundig advies, afspraak of offerte

Klittenband - Veloursband standaard

Selecteer hier de gewenste breedte, kleur en hoeveelheid voor een vrijblijvende offerte:

Veloursband standaard, niet zelfklevend, wordt met behulp van breimachines vervaardigd uit 100% polyamide. Evenals lusband std vormt veloursband de zachte zijde van de klittenband combinatie. Er zijn echter een aantal belangrijke verschillen tussen de beide producten;

-Veloursband heeft een mooiere structuur dan lusband. Het is gladder, dunner en flexibeler. Daarnaast ziet de structuur van veloursband er gelijkmatiger uit dan die van lusband.

-Veloursband is niet voorzien van weefkanten, echter ook zonder weefkanten is het prima met behulp van de naaimachine te verwerken.

-Veloursband (standaard) heeft, in combinatie met mushroomband (of alle andere producten uit de mushroombandserie) een veel hogere afschuifweerstand dan de combinatie haak- / lusband.

-De levensduur van de veloursband (standaard) in combinatie met mushroom- danwel lusband ligt beduidend lager dan die van de combinatie haak- / lusband. De combinatie veloursband (standaard) / mushroomband heeft een levensduur van 100 openingen, terwijl die van de combinatie veloursband (standaard) / haakband rond de 300 openingen ligt.

WANDBEKLEDING: speciaal voor de bekleding van bijvoorbeeld beurspanelen, is veloursband (standaard) leverbaar op een breedte van 2050 mm. (zie hiervoor het maatoverzicht op deze pagina).

Toepassingsvoorbeelden: zeer breed toepasbaar voor het creëren van hersluitbare verbindingen waarbij uiterlijk van het band een rol speelt en/of een hoge afschuifweerstand gewenst is. Dit band is bedoeld om te worden aangebracht met behulp van de naaimachine danwel om te worden verlijmd door de gebruiker zelf.

Meest toegepaste tegenpolen*: mushroomband, mushroomband hlt, mushroomband acr, haakband std, haakband hlt, haakband acr.

Meest toegepaste tegenpolen WANDBEKLEDING*: coin haak hlt, coin haak acr.

*Voor een correcte werking van klittenband heeft u 2 afzonderlijke producten nodig.

Breedte:
Kleur:
Kleur:
Kleur:
Kleur:
Kleur:
Kleur:
Kleur:
Kleur:
Aantal:
De klittenband leverancier - de grootste in Europa! Bedankt dat u gekozen hebt voor DynaLok Klittenband Wilt u doorgaan als zakelijk of particulier gebruiker?

Klittenband & Tapes voor Particulier Verbruik
Klittenband & Tapes voor Zakelijk Kleinverbruik(minder dan 100 meter)
Klittenband voor Zakelijk Grootverbruik(vanaf 100 meter)